Σχετικά με εμάς

Το carworkers.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε για να παρέχει τις υπηρεσίες του σε ιδιώτες και επαγγελματίες, αποκλειστικά στο χώρο της αυτοκίνησης. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μηχανή αναζήτησης της οποίας κύριος στόχος είναι να φέρει σε επαφή τον χρήστη του αυτοκινήτου με το σύνολο του δίκτυο επαγγελματιών στο χώρο της αυτοκίνησης. Αυτό επιτυγχάνεται με τον πιο απλό, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο μέσα από το carworkers.gr.

Επιπλέον, εκτός από την απλή αναζήτηση επαγγελματιών, υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας του προσωπικού σου προφίλ. Καταχωρώντας σε αυτό και τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου θα μπορείς πλέον να ακολουθείς επιχειρήσεις που σε εξυπηρετούν βάσει αναζήτησης και να κρατήσεις μόνιμη επαφή μαζί τους. Δυνατότητες όπως, αποστολή των στοιχείων του αυτοκινήτου σου και άμεσα μηνύματα σε αυτούς θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις χρόνο και να «χτίσεις» μια σταθερή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Μια ακόμη καινοτομία του carworkers.gr είναι η δυναμική παρουσίαση των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Οι καταχωρημένοι επαγγελματίες εμφανίζονται με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες επικοινωνίας, με links ιστοσελίδων και e-shop, περιγραφη, φωτογραφίες και χάρτη με δυνατότητα άμεσης πλοήγησης προς την έδρα τους.

Με το carworkers. gr είναι πλέον πανεύκολο να βρεις ό,τι ψάχνεις στην περιοχή που σε ενδιαφέρει!

Κάθε κατηγορίας επαγγελματίας του χώρου μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και τους τρόπους συνεργασίας επιλέγοντας από το κεντρικό μενού «Για επαγγελματίες» η κάνοντας κλικ εδώ.

Top