Για Επαγγελματίες

Η ομάδα του carworkers.gr με εμπειρία στο χώρο της αυτοκίνησης, γνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη μιας επιχείρησης για προβολή, δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να επιλέξουν μια σειρά από υπηρεσίες με άμεσο στόχο τη δημιουργία δυναμικής και στοχευμένης παρουσίας τους στο διαδίκτυο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των υπηρεσιών που παρέχονται από το carworkers.gr και αφορούν κάθε κατηγορίας επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες:

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Το carworkers.gr έχει δημιουργήσει την πρώτη μηχανή αναζήτησης στην Ελλάδα αποκλειστικά για επιχειρήσεις στο χώρο της αυτοκίνησης. Καταχωρηθείτε τώρα, δημιουργώντας ένα δυναμικό προφίλ, με το οποίο θα μπορούν εύκολα να σας εντοπίσουν οι ενδιαφερόμενοι, να επικοινωνήσουν μαζί σας, να δουν λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες σας μέσω φωτογραφιών και περιγραφής και να πλοηγηθούν άμεσα στην έδρα σας. Δημιουργήστε το προφίλ σας κάνοντας κλικ εδώ. Επισκεφτείτε επίσης τον τιμοκατάλογο πατώντας εδώ για να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες συνδρομής.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ CARWORKERS.GR

Με την επιλογή της συγκεκριμένης υπηρεσίας δίνεται η δυνατότητα στο ήδη καταχωρημένο προφίλ σας να προβληθεί στην αρχική σελίδα του carworkers.gr. Με αυτό τον τρόπο το προφίλ σας θα εμφανίζεται κάθε φορά στα αποτελέσματα, στις «προωθημένες επιχειρήσεις»,  ανεξάρτητα από τα φίλτρα που τοποθετεί ο χρήστης για την αναζήτησή του. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος της υπηρεσίας  πατήστε εδώ.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ SITES

 Είναι πλέον ευρέως διαδεδομένα και πολύ χρήσιμα τα γνωστά sites στα οποία δημιουργείς τις αγγελίες σου με προϊόντα προς πώληση. Είναι επίσης αδιαμφισβήτητο γεγονός το πόσο αποδοτικά είναι, εφόσον βέβαια χρησιμοποιείς όλες τις δυνατότητές τους. Ωστόσο, πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία, με πολλές επιμέρους ενέργειες, ώστε να έχει την επιθυμητή απόδοση.

Το Carworkers.gr μπορεί να γίνει μόνιμος συνεργάτης σας και σε αυτόν τον τομέα. Μπορούμε εμείς να αναλάβουμε όλη αυτή τη διαδικασία για λογαριασμό σας. Έτσι θα κερδίσετε χρόνο και φυσικά περισσότερα έσοδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και τρόπους συνεργασίας. Το κόστος για τη συγκεκριμένη υπηρεσία υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Εάν έχετε μια επιχείρηση, τότε θα πρέπει να έχετε ένα website. Η σημερινή νέα γενιά ποτέ δεν έχει γνωρίσει τη ζωή χωρίς ψηφιακή σύνδεση. Πάνω από το 70% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι πλέον online. Προσθέστε σε όλα αυτά την ανάπτυξη των κοινωνικών μέσων και γίνεται προφανές ότι χωρίς μια αξιόπιστη παρουσία στο διαδίκτυο, θα είναι σαν να μην υπάρχετε για ένα αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς-στόχου σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το www.bluecloudnet.com

Top